 (1) (1).png)
new
Бісквіт на кип’ятку
Бісквіт на кип’ятку відомий своєю легкістю та пористою текстурою. Використання гарячої рідини робить його надзвичайно ніжним і повітряним. Цей бісквіт ідеально підходить для тортів, рулетів або чаювання.
Варіації
- Додавання какао для шоколадного бісквіту.
- Використання фруктових пюре для соковитості.
- Пропитка сиропом із цитрусових або лікеру.
Секрети ніжності та смаку
- Кип’яток розчиняє цукор та робить тісто легшим.
- Збивання білків окремо робить бісквіт більш повітряним.
Не пересушуйте при випіканні — середина має залишатися м’якою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Хуторок пшеничне 1кг
200 г
Цукор Diamant білий кристалічний 900г
180 г
Яйця курячі Це-яйце С0 10шт
4 шт
Масло Dziugas солодковершкове 82% 200г
50 г
Цукор ванільний Эко 10г
1 ч.л
Розпушувач тіста Dr.Oetker 10г
1 ч.л
Сіль Морячка морська йодована 450г
за смаком
Етапи приготування
01
Збийте яйця з цукром та ванільним цукром до пухкої консистенції.
02
Просійте борошно з розпушувачем та сіллю, введіть у збиті яйця.
03
Розтоплене масло змішайте з кип’ятком, додайте у тісто.
04
Вилийте тісто у форму, випікайте при 180°C 30–35 хвилин.
05
Охолодьте у формі, потім вийміть і наріжте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)