
Різотто з куркою і двома сирами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис пропарений
400 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
750 мл.
Овочі для смаження Hortex заморожені 400г
500 г.
Філе куряче
340 г.
Сир Armando Чеддер
120 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
125 мл.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Етапи приготування
01
У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
02
Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.
03
Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.
04
Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)