
Запечені кабачки з трьома видами сиру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
2 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
30 г
Сир Славія Моцарела 50%
125 г
Сир плавлений President Чеддер-Ементаль скибочки 40% 200г
60 г
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки помити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см.
02
У низьку і широку форму налити 1 ст. л. оливкової олії і присипати 1 ст. л. панірувальних сухарів. Викласти половину нарізаних кабачків, посолити і поперчити.
03
Зверху покласти порізаний сир моцарела, сир ементаль і розчавлений часник.
04
Розкласти решту кабачків, посолити і поперчити, полити оливковою олією. Посипати тертим пармезаном і панірувальними сухарями.
05
Запікати 35-40 хвилин у духовці при температурі 180°C градусів до отримання золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)