
Салат з манго і курячою печінкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
250 г.
Манго велике, шт
350 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
7 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
3 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Салатне листя ретельно промити, висушити. Викласти на тарілку. Манго нарізати на кубики. Додати манго на тарілку до листя, перемішати.
02
Для приготування заправки необхідно збити діжонську гірчицю, поступово додавати до неї оливкову олію. Влити в суміш мед, після додати звичайну гірчицю. Ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Курячу печінку обсмажити в олії на сковороді, посолити і поперчити за смаком.
04
Викласти печінку зверху на манго та салатне листя на тарілці, залити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)