
Риба по-йеменськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Norven тріски без шкіри морожене 450г
500 г.
Томати Верес мариновані 760г
250 г.
Морква
2 шт.
Цибуля червона
1 шт.
Часник
2 зубчики
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Перець гострий
0,5 шт.
Лист лавровий
6 шт.
Лайм
0,5 шт.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
пучок
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Філе тріски обмити і нарізати упоперек шматочками по 5 см. шириною. Очистити цибулю і моркву, потім порізати кільцями. Перець обмити, очистити від насіння і нарізати кільцями.
02
Половину риби помістити в каструлю з товстим дном. Зверху покласти половину овочів і додати лавровий лист (3 шт.).
03
Потім викласти шар риби, що залишилася, овочів і лаврове листя (3 шт.).
04
Через сито протерти томати (разом з соком). Додати 2 ст. л. рослинної олії, 1 ст. л. цукру і щіпку солі. Томати влити в рибу з овочами. Потім помістити каструлю на сильний вогонь, приблизно на 5 хв. Зменшити вогонь і тушкувати до готовності (ще 5 хв.).
05
Поки риба тушкується, перейти до приготування соусу. Зелень і часник дрібно нарізати. Додати трохи цукру і сік лайму. Все гарненько перетерти товкачиком. Отриманим соусом заправити готову рибу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)