
Індійський суп із горошком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
2 шт.
Морква
1 шт.
Селера стебло
1 стебло
Петрушка 70г
1 гілочка
Часник
2 зубчики
Вода негазована Аквуля 2л
1000 мл.
Пюре Milupa Зелений горошок 125г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Кінза 70г
1 - 2 гілочки
Картопля фасована
3 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Перець чилі червоний
1 шт.
Куркума Еко 20г
1 ч. л.
Спеція Коріандр мелений
1 ч. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Приготувати овочевий бульйон. Скласти овочі (цибулю, моркву 1 шт., селеру, петрушку) в каструлю, залити водою, довести до кипіння, додати ароматні трави і варити до розм'якшення овочів (20-30 хв).
02
Процідити овочевий бульйон.
03
Картоплю очистити і порізати невеликими кубиками. Часник і цибулю почистити і дрібно нарізати. Розігріти сковороду, додати в неї олію і обсмажити цибулю і часник близько хвилини, потім додати картоплю і обсмажувати, безперервно помішуючи, ще близько п'яти хвилин.
04
Додати в сковороду всі спеції (цибулю, часник, куркуму, кінзу, коріандр, кмин), смажити все ще хвилину.
05
Видалити з перця чилі насіння і порізати його якомога дрібніше. Додати його до овочів на сковороді і залити все овочевим бульйоном. Закрити кришкою, варити на повільному вогні 20 хвилин.
06
Помити зелений горошок і додати його в суп. Варити все разом п'ять хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)