
Баклажани з м'ясом у горщиках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
600 г.
Баклажан
500 г.
Цибуля
1 шт.
Картопля фасована
600 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 мл.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
400 мл.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Баклажани помити. Потім нарізати кубиками. Висипати в миску. Посолити. Залишити на 20 хвилин.
02
Картоплю і цибулю очистити. Нарізати. Обсмажити. Перекласти в іншу ємність. Потім обсмажити баклажани.
03
М'ясо нарізати шматочками. Посолити. Обсмажити окремо від овочів. Підготувати горщик. Скласти інгредієнти шарами: картопля з цибулею, м'ясо, баклажани. Зробити таких декілька шарів.
04
Залити інгредієнти водою (бульйоном). Натерти сир. Додати до нього сметану. Змішати. Полити сумішшю запіканку. Відправити до розігрітої духовки (200ºС ). Готувати 30 хвилин, не накриваючи кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)