
Суп із квасолі та пасти
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
150 г.
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
100 г.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля
150 г.
Часник
1 ч. л.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Пюре томатне Mutti 500г
3 ст. л.
Борошно 7 1кг
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Нагріти масло на сковороді, додати цибулю і обсмажити на сильному вогні протягом 1-2 хвилин.
02
Додати часник і обсмажити на середньому вогні протягом декількох секунд.
03
Додати консервовану квасолю і помідори, готувати на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, безперервно помішуючи.
04
Додати орегано і готувати на сильному вогні протягом декількох секунд.
05
Додати 2,5 чашки гарячої води, томатне пюре, сіль, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом 2-3 хвилин, безперервно помішуючи.
06
Додати відварену пасту і борошно, розмішане з 20 г. води, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом ще 1-2 хвилин.
07
Подавати гарячим зі свіжими вершками і тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)