
Креветки з ананасами в кокосовому соусі з карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Карі Carmencita 40г
2 ст. л.
Креветки очищені варено-морожені 31/50
500 г.
Молоко кокосове Metro Chef 1л
400 мл.
Ананас чищений
500 г.
Соус Aroy-D рибний 200мл
3 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ч. л.
Чай зелений Еdems зі шматочками цедри лайма та листям м'яти 100г
2 шт.
Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г
20 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Налити в сковороду олію, розігріти, висипати карі, обсмажити кілька хвилин.
02
Влити в сковороду кокосове молоко, покласти креветки. Ананас нарізати кубиками, також додати в сковороду. Додати в сковороду цукор, рибний соус і листя лайма.
03
Довести суміш на сковороді до кипіння, тушкувати протягом 3-5 хвилин. Зняти з вогню, при необхідності додати сіль. Додати листя базиліка. При подачі посипати чилі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)