
Біскотті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Борошно 7 1кг
300-350 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч.л.
Мигдаль
150 г
Вишня в'ялена
100 г
Етапи приготування
01
На сухій сковороді обсмажте мигдаль (чистити від шкірки його не обов'язково).
02
В одного яйця відділіть білок від жовтка (жовток поки відкладіть), з'єднайте один білок і ще 2 яйця, що залишились, збийте з цукром та ванільним цукром.
03
Просійте до цієї суміші борошно і розпушувач, все перемішайте.
04
Введіть мигдаль та вишню, перемішайте. У класичному варіанті біскотті готують з мигдалем, але можна використовувати і інші горіхи, наприклад, фісташкі. Окрім в'яленої вишні можна додати родзинки, клюкву, цукати з ріних фруктів, поламаний на дрібні шматочки шоколад - загалом, експериментуйте на свій смак.
05
Духовку розігрійте до 180°C. Жовток злегка збийте виделкою. Противень зателіть пергаментним папіром або намастіть олією. З тіста сформуйте два доволі широких "батона", викладіть на противень та змастіть їх заготованим жовтком. Випікайте протягом 30-35 хвилин, потім дайте трохи остигнути.
06
Наріжте кожен "батон" на скибочки товщиною 1-1,5 см, знов викладіть на противень та поставте у розігріту до 180°C духовку ще на 15 хвилин, до золотистого колеру. Назва цього печива перекладається як "запечені двічі". Завдяки такому повторному запіканню печиво підсихає, волога з нього випарюється та воно може дуже довго зберігатись. Але не перетримайте біскотті у духовці, інакше вони стануть надто твердими. Buon appetito!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)