
Cпагеті карбонара з фрикадельками і цукіні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
300 г.
Бекон охолоджений
100 г.
Макарони Чумак Спагеті 400г
500 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Вершки Галичина 33% 950г
250 мл.
Лимон
1 шт.
Сир Dziugas Пармезан 40%
120 г.
Петрушка 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Часник
2 зубчика
Цукіні
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спагеті зварити в підсоленій воді.
02
Кабачки цукіні порізати четвертинками.
03
З м'ясного фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді на оливковій олії обсмажити дрібно нарізаний часник протягом декількох хвилин. Потім на сковороду покласти кульки з фаршу і обсмажити приблизно 5-6 хвилин, додати цукіні і нарізаний бекон. Смажити до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
04
Натерти цедру лимона.
05
Дрібно нарізати петрушку. Додати петрушку і тертий пармезан до жовтків і ретельно збити. Пасту викласти в миску і залити соусом. Перемішати.
06
Наприкінці перекласти спагеті в сковороду з фрикадельками і перемішати. За смаком додати сіль і мелений перець.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)