
Шоколадна піца
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл
Борошно 7 1кг
1 кг
Сіль Єгипет
30 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
11 шт.
Масло вершкове домашнє
900 г
Какао-порошок Аромікс 100г
170 г
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
200 мл
Шоколад чорний Maxim's 39г
400 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г
Банан
3 шт.
Етапи приготування
01
З води, борошна, пекарських дріжджів, солі, частини цукру (90 г), яєць, частини масла (700 г) і третини какао-порошку приготувати тісто. Для цього потрібно змішати борошно з яйцями, цукром, сіллю і дріжджами. Далі необхідно вимісити міксером і додати вершкове масло. Продовжувати збивати, поки тісто не почне відділятися від стінок посудини і не стане гладким і еластичним, але у той же час щільним і міцним. Наприкінці ввести яєчні жовтки.
02
Залишити тісто на півтори години.
03
Розкачати це тісто як для піци і дати підійти на деку.
04
Посипати тісто цукром, какао-порошком і невеликими шматочками масла. Випікати в духовці при 170 ̊С протягом приблизно 25-30 хвилин.
05
Напіввипечений виріб збризнути вершками. Як тільки суміш почне танути, посипати піцу подрібненим шоколадом. Знову поставити в піч і випікати 1 хвилину.
06
Прикрасити нарізаними бананами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)