
Лобіані - пиріг по-гурійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Борошно 7 1кг
1 кг.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 пакетик
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Квасоля вагова
200 г.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Дріжджі розвести в суміші теплого молока і води, додати сіль, цукор і розтоплене вершкове масло.
02
Поступово ввести муку, замісити тісто.
03
Замішане тісто поставити в тепле місце на 1 годину.
04
Для начинки відварити квасолю, обсмажити цибулю, пропустити суміш через м'ясорубку, додати сіль і перець.
05
З тіста сформувати коржі, по центру кожної викласти начинку, скріпити краї.
06
Випікати пироги в розігрітій духовці протягом 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)