
Італійський суп із курки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,5 л.
Куряче філе Алан варено-копчене
220 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
5 ст. л.
Гриби білі свіжеморожені
3 шт.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Лист лавровий
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.
02
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.
03
Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.
04
Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.
05
Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.
06
В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).
07
М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
08
Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)