
Суфле по-сицилійськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
8 ст. л.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
5,5 шт.
Апельсини 1кг
150 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати цукор і яєчні жовтки, розтерти. Додати в миску борошно, натерту цедру апельсинів, масло, вилити молоко. Поставити суміш на вогонь, постійно помішуючи довести до загустіння. Після, остудити помішуючи.
02
Яєчні білки збити, всипати до них цукор, перемішати, додати часточки апельсина. Змішати білкову суміш з охолодженою борошняною, перемішати.
03
Форму для випікання змастити маслом, присипати борошном, викласти в неї суміш, поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)