
Суп із кальмарів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
2 шт.
Перець Болгарський
1/2 шт.
Помідор
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1/2 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Мармелад 7 Часточки зі смаком лимону та апельсину 240г
за смаком
Естрагон бокс 50г
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 - 100 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
1000 - 1500 мл.
Етапи приготування
01
Кальмари помити, опустити в киплячу підсолену воду і варити протягом 3 хвилин, потім вийняти з води, почистити і нарізати соломкою.
02
Моркву почистити, натерти на крупній тертці і викласти в сковороду. Додати рослинну олію, цукор і лимонний сік. Тушкувати на слабкому вогні до набуття жовтого відтінку і перекласти в супову каструлю.
03
Ріпчасту цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками й обсмажити з додаванням рослинної олії до м'якості. Покласти нарізаний тонкою соломкою болгарський перець і тушкувати все до готовності перцю. Після чого перекласти до моркви.
04
Покласти до овочів підготовлені кальмари і нарізаний кубиками помідор. Залити все гарячою кип'яченою водою, Додати естрагон і соєвий соус. Нагріти до кипіння і зняти з вогню. Дати настоятися протягом 15-20 хвилин і подати на стіл. Окремо подати сметану і скибочки лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)