
Салат «Мімоза» з крабами
Важко уявити святкове застілля без такого смачного, ситного і яскравого салату як «Мімоза». Простий і швидкий у приготуванні, він не вимагає дорогих інгредієнтів і виграшно виділяється серед інших страв. Класична «Мімоза» включає в себе рибні консерви, відварну картоплю, яйця, ріпчасту цибулю і твердий сир. Ми ж пропонуємо дещо змінити традиційну рецептуру цього салату. Таку вишукану «Мімозу» Ви ще точно не пробували. Любителі морепродуктів, радійте, адже головний інгредієнт – крабове м'ясо – ніжний і ситний морський делікатес. На додаток до нього – екзотичний плід авокадо, відварене яйце і майонезна заправка. Інгредієнти викладаються шарами в прозору салатницю – краса.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
М'ясо королівського краба Chatka 220г
200 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Етапи приготування
01
Очистити авокадо від шкірки, вирізати кісточку, натерти на крупній тертці.
02
Відварити яйця, остудити, після відокремити жовтки від білків. Жовтки натерти на дрібній тертці, а білки на крупній.
03
М'ясо краба розділити на шматочки.
04
У салатниці змішати м'ясо краба, авокадо і яйця - білки і більшу половину жовтків. Заправити всю суміш майонезом, зверху присипати залишками жовтків.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)