
Кільця з цибулі в спеціальному клярі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Спеція Перець чорний мелений
3 г.
Перець червоний Мрія мелений 20г
1 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Чіпси Wiejskie Ziemniaczki картопляні буженина з травами 130г
80 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
45 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Кріп 70г
10 г.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно нагріти духовку до 200°C. У великій мисці змішати борошно, сіль, перці. Потім змішати йогурт (250 г.), яйця та борошно, і вінчиком збити масу до однорідного тіста. Вийшла суміш для кляру. Чіпси подрібнити та помістити в окрему посудину. Цибулю нарізати на кільця, шириною 1 см.
02
Постелити пергамент на деко та змастити олією. Віправити в гарячу духовку на 8 хвилин - або поки олія не почне шипіти. А тим часом потрібно обваляти кільця з цибулі у борошняній суміші з великої миски. Опустити кожне кільце у кляр та дати зайвому стекти. Потім обваляти кільця у подрібнених чіпсах.
03
Готові кільця викласти на деко та випікати кожну сторону до золотистої шкірочки по 8 хвилин в середньому. Чіпси краще брати зі смаком бекона або курки. Замість чіпсів підійдуть паніровочні сухарі або волоські горіхи - для гурманів. Соус для кілець приготувати з такого ж йогурту (200 г.), додавши до нього подрібнений часник та зелень кропу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)