
Молочний кисіль з ваніллю
Всі напевно в дитинстві на полуденок у садочку пили це диво - кисіль з булочками. Кисіль готують різний. Сюди можна додавати фрукти, шоколад.
Сьогодні ми навчимо вас готувати традиційний напій, знайомий кожному з дитинства.
Молочний кисіль з ваніллю дуже смачний. Він стає не менше смачним, якщо подавати його повністю охолодженим, з холодильника. Він тоді виходить досить густий напій-десерт. А густоту можна регулювати кількістю крохмалю. Якщо хочете отримати кисіль не в якості напою, а в якості щільного і густого десерту, збільшіть кількість крохмалю до 2 столових ложок.
Кисіль не слід довго кип'ятити, інакше він буде дуже рідким.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Шоколад темний Ritter Sport Ghana 100г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Розрізати навпіл стручок ванілі, дістати насіння.
02
Влити 0,5 склянки молока в крохмаль, розмішати.
03
У молоко, що залишилося, додати насіння, стручок ванілі, цукор, поставити на вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь, стручок ванілі витягти, влити розведений в молоці крохмаль тонкою цівкою. Варити 2-3 хвилини постійно помішуючи.
04
Готовий кисіль охолоджувати 30 хвилин. При подачі посипати тертим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)