
Кошики з фореллю і шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стейк Форелі
1 шт.
Шпинат Spela різаний порцiйний заморожений 300г
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Напій газований Berryland Кава 0,33л
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Розморозити шпинат і як слід віджати в ситі до утворення щільної грудки.
02
Борошно висипати на дошку, додати дрібку солі, покласти шматок масла з холодильника. Посікти масло ножем, перемішуючи шматочки з борошном, поки не утворяться крихти завбільшки з горошину, висипати в миску.
03
Додати холодну воду і замісити тісто, яке скачати в кулю.
04
На дно формочок для випічки з фігурними краями викласти по невеликому шматочку тіста і руками розподілити його по поверхні форми у вигляді кошика. Поставити форми в холодильник.
05
Приготувати заливку, для цього яйця змішати з вершками, додати мускат, шпинат і натертий на дрібній тертці сир, ще раз добре перемішати.
06
Форель відокремити від кісточок і шкіри. Нарізати тонкими смужками.
07
Смужки форелі скрутити невеликими рулетиками.
08
Дістати формочки з холодильника. На дно кожної форми додати по 1,5-2 ст. л. заливки. Зверху викласти рулетик і злегка притиснути його, щоб заливка піднялася до бортиків. При необхідності додати заливки.
09
Помістити формочки в попередньо розігріту до 180°C духовку на 50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)