
Апельсиново-макове печиво
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
1 ст. л
Борошно 7 1кг
300 г.
Мак харчовий
2 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Змастити маслом форму і застелити папером для випічки. Змішати масло, цукор і апельсинову цедру і збити до консистенції крему. Додати просіяне борошно і мак, змішати до отримання м'якого тіста.
02
Викласти тісто у форму і випікати при 170˚С протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. Дістати з духовки і охолодити, не виймаючи з форми. Нарізати шматочками бажаного розміру.
03
Для глазурі просіяти пудру і додати трохи соку, щоб отримати однорідну масу. Покласти печиво на решітку і покрити глазур'ю, прикрасити зацукрованою апельсиновою цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)