
Ромові кульки
Дуже ефектний і водночас простий десерт - ромові кульки. Як вже стало, напевно, ясно за назвою - до складу десерту входить ром, що надає страві тонкий алкогольний аромат. Він прекрасно підійде в якості солодкої страви на вечірці (особливо в форматі фуршет, так як подається порційними кульками) або романтичній вечері. Подати страву можна і на сімейному святі, але тоді врахуйте чи будуть присутні діти або люди, які повністю не вживають алкоголю.Якщо так - тоді не додавайте в кульки ром (або приготуйте 2 варіанти - алкогольний і безалкогольний). За бажанням у середину кожної кульки можна покласти горіх або шматочок шоколаду, а обкатати можна не в кокосовій стружці, а в подрібнених горіхах або вафельної крихті.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво пісочне
350 г.
Волоський горіх
200 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
200 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
50 г.
Ром Pott 54% 0,7л
80 мл.
Стружка кокосова
80 г.
Етапи приготування
01
Печиво подрібнити в блендері в дуже дрібну крихту. Горіхи обсмажити на сухій сковороді. Повністю подрібнити в блендері горіхи і змішати з печивом.
02
Додати до сухої маси просіяну пудру і какао-порошок до однорідного стану. По трохи додавати ром і перемішувати, щоб вийшла маса, схожа на тісто.
03
Залишити масу в холодильнику на 40 хвилин. Потім дістати, сформувати кульки.
04
На суху тарілку висипати кокосову стружку. Обкатати в ній кульки, викласти на тарілку і на 20 хвилин поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)