
М'ятний брауні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний з горіхами
180 г.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
65 г.
М'ята 50г
20 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Горіхи Мигдаль 150г
50 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
120 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
20 мл.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки (60 грам), на водяній бані разом з вершковим маслом (30 грам), нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати шоколадно-масляну суміш, просіяне борошно, промиту й дрібно нарізану м'яту і ваніль.
02
Горіхи крупно нарізати. Додати горіхи в тісто і довести його до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин. Дістати пиріг і дати охолонути.
03
Збити цукрову пудру з 20 грамами масла. Покрити масою теплі брауні. Поставити на 1 годину в холодильник. Розтопити шоколад з маслом, довести до однорідності і нанести на поверхню пирога. Охолодити і прикрасити м'ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)