
Запечений сир рікота з персиками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Персики Лорадо половинки в легкому сиропі 820г
300 г.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
250 г.
Лимон
0,5 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
45 г.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Форми для запікання змастити вершковим маслом і присипати цукровою пудрою.
02
Змішати сир, яйце, цедру половини лимона, цукрову пудру. Розкласти отриману суміш у формочки для запікання. Готувати в духовці на водяній бані 30 хвилин при 180ºС.
03
Персики порізати на 8 часточок кожен. На сковороді розтопити вершкове масло, додати мед і обсмажити персики з одного боку. Перевернути і додати сік половини лимона. Готувати до випаровування соку.
04
Готовий десерт присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)