
Томатний суп-пюре з базиліком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Морква
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Базилік у горщику
40 г.
Цибуля
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
500 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
500 мл.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно очистити і нарізати кубиками помідори.
02
Цибулю з морквою також слід очистити і нарізати.
03
Потім всі ці овочі необхідно злегка протушкувати на повільному вогні з додаванням олії.
04
Після цього необхідно овочі подрібнити на блендері.
05
Тепер отриманий склад необхідно перемістити в каструлю і довести до кипіння, додавши цукор.
06
Потім можна вливати бульйон і воду, знову все довести до кипіння.
07
Потім можна додавати промитий і дрібно посічений базилік. Після цього суп слід варити ще 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)