
Солянка з оселедцем, помідорами і солодким стручковим перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сардини Hame в олії 110г
20 г.
Оселедець закусочний
80 г.
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
20 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
30 г.
Огірки солоні
20 г.
Перець зелений фасований
15 г.
Помідори рожеві фасовка
20 г.
Каперси Iberica 250г
5 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
5 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
5 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
0,2 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити цибулю і дрібно нарізати. На розігріту сковороду покласти 5 г. вершкового масла, обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, після додати томатну пасту, готувати ще 5-8 хвилин.
02
Болгарський перець очистити від насіння, нарізати соломкою, на окремій сковороді в олії обсмажити перець. Солоні огірки очистити від насіння, нарізати соломкою.
03
Налити 2 л. води в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, додати у воду обсмажені цибулю і перець, додати солоні огірки, каперси, приправити лавровим листом, перцем, сіллю. Варити протягом 10-15 хвилин.
04
Філе оселедця нарізати шматочками. Солоний оселедець вимочувати в молоці 30 хвилин, після чого також нарізати маленькими шматочками. Викласти з банки сардини, перекласти на паперову серветку.
05
Помідори нарізати середніми шматочками. Додати в каструлю з супом всю рибу і помідори, варити до готовності свіжого оселедця. При подачі додати в суп часточку лимона, маслини, посипати зверху подрібненою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)