
Салат зі спаржі, горошку та яєць
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спаржа Metro Chef зелена заморожена 1кг
100г
Квасоля стручкова
100г
Горошок зелений свіжоморожений
100г
Сир Сиророб Фета 55%
за смаком
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 чайна ложка
Мигдаль
за смаком
Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л
4 столових ложки
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 столова ложка
Мед квітковий 7 600г
1 чайна ложка
Гірчиця 7 Міцна 100г
1 чайна ложка
Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сіль та сік лимона. Кладемо квасолю та зелену спаржу. Варимо протягом 3 хвилин. Далі — викладаємо овочі в глибоку тарілку з крижаною водою.
02
Готуємо соус: змішуємо лимонний сік із медом, оливковою олією, гірчицею й бальзамічним оцтом. Розмішуємо до однорідного стану, додаємо сіль за смаком.
03
Готуємо яйця пашот: кип’ятимо в каструлі воду, додаємо трохи оцту та солі. Яйце розбиваємо в чарку або склянку. Воду добре розмішуємо ложкою, щоб утворився вир, та обережно виливаємо яйце. Через хвилину викладаємо його шумівкою на паперовий кухонний рушник й даємо просохнути.
04
У салатник кладемо квасолю та спаржу, а зверху — яйця пашот. Додаємо горошок та поливаємо соусом. Перед подачею присипаємо мигдалем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)