
Цибулевий мармелад
Це вишукане блюдо французької кухні. Цибулевий мармелад популярний у Франції, Англії. У Європі він продається в магазинах. Необхідно відзначити, що цибулю (білу чи червону) для цього рецепта краще вибирати солодку і соковиту. У процесі приготування страви важливо стежити, щоб цибуля не підгоріла, інакше мармелад може гірчити. Подають цибульний мармелад до сиру, м'яса, паштету, можна з хлібом і вершковим маслом, тостами. Цибулевий мармелад (конфітюр) можна приготувати про запас і зберігати півроку, для цього розкласти його гарячим в простерилізовані банки як варення.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
3 кг.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Вино J.Hofstatter Schiava червоне сухе 0,75л
0,75 л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Чебрець (тим'ян), шт
2 гілочки
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Очищену цибулю нарізати півкільцями.
02
У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло.
03
Додати до масла цибулю і поставити каструлю на середній вогонь. Періодично помішуючи, готувати протягом 1 години.
04
Додати в соус вино, оцет, мед, сіль і приправи.
05
Варити ще 1 годину, поки цибуля не перетвориться на мармелад.
06
Вийняти чебрець з каструлі і готовий мармелад ще гарячим розкласти в підготовлені банки. Остудити і зберігати в прохолодному місці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)