
Англійські великодні булочки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
600 г.
Чипси Frutex Аначипси 20г
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
0.5 ст. л.
Спеція Кориця мелена
1.25 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Борошно розтерти з вершковим маслом, додати дріжджі, спеції, цукор, сіль і подрібнені сухофрукти. Влити збите з яйцями тепле молоко.
02
Замісити тісто, скачати в кулю, загорнути в плівку і залишити на 1 год.
03
Виліпити з тіста круглі булочки діаметром приблизно 5 см., помістити на деко і злегка притиснути. Зробити зверху хрестоподібні надрізи. Залишити на 45 хв. Змішати 2 ст. л. борошна з 5 ст. л. води, перекласти в кулінарний мішок і нанести на надрізи. Випікати 20 хв. при 200°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)