
Віденські котлети з курячого філе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ст. л.
Часник
1 зуб.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш спецій Vigor Selected Spices Хмелі-сунелі 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе порізати на дрібні кубики. Зубчик часнику натерти на дрібній тертці.
02
Скласти в миску всі інгредієнти фаршу: куряче філе, майонез, крохмаль, яйце, часник, спеції і рівномірно перемішати. Посолити за смаком, закрити кришкою і прибирати в холодильник на 2 години.
03
На сковороду з розігрітим маслом викладати ложкою фарш і зформувати котлети, обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)