
Французький салат з рибкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори Чері мікс 300г
8 шт.
Горіхи Кедрові лущені
50 г.
Сир Zanetti твердий тертий мікс 32% 100г
5 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль для ванн Домашний доктор Натуральна морська 500г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
4 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ст. л.
Часник
1 зубчик
Етапи приготування
01
Рибу порізати на смужки, полити оливковою олією, лимонним соком. Посолити, поперчити і залишити на 20 хвилин маринуватися.
02
Для приготування соусу збити в блендері майонез, тертий сир (2 ст. л.), гірчицю, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
03
Кедрові горішки посипати на сковороду (без олії) і обсмажити на слабкому вогні протягом приблизно 5 хвилин.
04
Авокадо очистити від шкірки і кісточки. Нарізати на шматочки. Чері порізати навпіл. Змішати авокадо, чері. Заправити соусом і ретельно перемішати.
05
Викласти на тарілки спочатку овочеву суміш, потім зверху посипати горішками, покласти шматочки риби (можна красиво скрутити) і посипати сиром, який залишився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)