
Вегетаріанське печиво
Запропонований рецепт печива відноситься до вегетаріанської, а якщо сказати точніше, веганскої кухні. Вегани (суворі вегетаріанці) вживають в їжу лише продукти рослинного походження. Приготоване за цим рецептом печиво - солодка випічка без яєць, молока і жирів тваринного походження, швидке, просте і корисне печиво з горіхами, яке можна їсти в будь-який піст. Кориця і ванільний цукор зроблять печиво надзвичайно ароматним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
200 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
6 ст. л
Борошно 7 1кг
400 г.
Волоський горіх
100 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 щіпка
Етапи приготування
01
Подрібнити волоські горіхи.
02
Просіяти цукрову пудру разом із борошном. Додати корицю.
03
Збити масло з ванільним цукром і додати борошно з цукровою пудрою. Ретельно змішати.
04
Додати подрібнені волоські горіхи і сформувати кульки.
05
Викласти кульки на сухе деко і поставити в розігріту до 220ºС духовку на 15 хвилин.
06
Дістати кульки, остудити. Обваляти в цукровій пудрі кілька разів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)