
Салат "Весняний букет"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Огірок короткоплідний
2 шт.
Квасоля стручкова
200 г.
Яйця перепелині Auchan 20шт
5 шт.
Кріп 70г
щіпка
Сіль Єгипет
за смаком
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
300 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити. Нарізати маленькими кубиками. Відкласти. Зайнятися огірком: помити і нарізати соломкою.
02
Відварити квасолю, яйця перепелині (чи курячі). Зрізати верхівки яєць і відкласти для прикраси, решта - нарізати кубиками. У посудині змішати куряче м'ясо, огірок, частину квасолі і 140 г. кукурудзи.
03
Додати майонез. Перемішати усі інгредієнти. Салат викласти середніми порціями у вигляді острівців. Посипати кожний кукурудзою, другу частину викласти верхівками перепелиних яєць. Потім зробити гілочки з квасолі, шматочків огірка і кропу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)