
Салат з м'ясом і овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Капуста білокачанна
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Огірки мариновані Aro 3л
120 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Помідор Кумато Україна
150 г.
Етапи приготування
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.
02
Огірки нарізати соломкою. Маслини нарізати скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Капусту дрібно нашаткувати.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)