
Рисовий суп в азіатському стилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
2 л.
Макаронні вироби Yoshi Локшина рисова 400г
400 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Гливи 400г
200 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
100 г.
Імбир
50 г.
Соус соєвий Chong 1л
100 мл.
Часник
4 зубчики
Перець Каппа солодкий
1 шт.
Лимон
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Імбир очистити і нарізати соломкою, нашаткувати часник, солодкий перець нарізати тонкими смужками.
02
Гриби помити і нарізати тонкими смужками. Курку нарізати шматочками.
03
Прогріти сковороду, влити олію. Додати імбир, гриби і часник. Обсмажити, помішуючи , 2 хвилини.
04
Додати куряче філе, смажити 15 хвилин.
05
Додати соєвий соус, солодкий перець, мелений чилі і чорний перець. Готувати ще 2 хвилини. Влити бульйон.
06
Поставити каструлю з водою на вогонь, додати локшину, трохи солі і відварити локшину до готовності.
07
Коли локшина буде готова, злити воду. Додати в сковороду сік лимона, подрібнену зелену цибулю і локшину. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)