
Гарбузові млинці з корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
400 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
170 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Спеція Кориця мелена
5 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Ванілін Pripravka 2г
3 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл
Етапи приготування
01
Трохи збити міксером (на низькій швидкості) або вінчиком молоко, яйця, борошно, цукор. Додати туди корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач і довести до однорідної маси. Гарбуз помити, видалити тверду шкірку.
02
М'якоть гарбуза натерти на дрібній тертці, додати в тісто й усе разом подрібнити в блендері до стану ніжного пюре. На сковорідці розігріти олію. Викладати оладки столовою ложкою на сковорідку і смажити по хвилині з кожного боку до золотистого кольору.
03
Готові оладки посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Можна подавати разом з медом, сиропом або сметаною (за бажанням).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)