
Мексиканський сирний чилі соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир вершковий Saint Andre 200г
250 г.
Перець чилі червоний
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Перець зелений фасований
2 шт.
Сир Armando Чеддер
250 г.
Помідор
1 шт.
Етапи приготування
01
В невеликій кастрюлі змішати тверді сири, вершки та чайну ложку порошку чілі. Варити суміш на середньому вогні близько 6 хвилин, постійно помішуючи, щоб сир розплавився.
02
Зняти з вогню, додати нарізані помідори, болгарські перці (краще зелені) та перець чилі, почищений від насіння та дрібно порізаний. Слід мати на увазі, що існує кілька сортів та розмірів чилі і всі вони відрізняються ароматом та ступенем гостроти.
03
Перелити соус в соусник. Подавати з тортільяс чи чіпсами. Тортільяс - тонкі коржики з кукурудзяного чи пшеничного борошна, що вживається головним чином у Мексиці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)