
Курячий паштет
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Морква
2 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Часник
2 зуб.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Приправа Еко до сирників та сирної запіканки 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе нарізати на середні шматочки. Помістити в каструлю, залити водою і відварити. Воду посолити. Додати лавровий лист.
02
Моркву почистити, обмити і нарізати кільцями. Поставити сковороду на плиту, налити трохи олії і додати нарізану моркву. Тушкувати до готовності з додаванням невеликої порції води. Потім всипати дрібно нарізаний часник, дати постояти під кришкою.
03
Відварити яйця. Нарізати крупно. Відправити до блендера усі інгредієнти, додати вершкове масло і подрібнити. За бажанням можна додати приправи. Паштет готовий!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)