
Іспанський суп «Олья Подріда»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Іграшка GimDog Кістка з ароматом яловичини 12,5см
300 г.
Свинина котлетна натуральна
200 г.
Телятина для стейків
200 г.
Сало
100 г.
Ковбаса куряча копчена
100 г.
Горох колотий
100 г.
Капуста Савойська
0,5 шт.
Морква
1 шт.
Картопля фасована
4 шт.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Селера стебло
1 шт.
Часник
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Лист лавровий
2 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Горох замочити на ніч у воді. М'ясо і сало промити під водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Зняти пінку, зменшити вогонь, варити протягом 30 хвилин.
02
Додати в каструлю горох і спеції, варити ще 1,5 години. Селеру, моркву, картоплю нарізати. Цибулю і часник дрібно нарізати. Капусту нашаткувати. Додати всі овочі в суп.
03
З помідорів зняти шкірку, також додати в суп (попередньо їх необхідно залишить на 2 хвилини в окропі).
04
Додати в суп сіль і перець за смаком, перемішати. Довести до кипіння, вимкнути вогонь.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)