
Сирно-ванільний кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
65 г.
Сир кисломолочний 9%
450 г.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
1 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
225 мл.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
225 г.
Етапи приготування
01
Прогріти духовку до 180°С або (якщо духовка газова) до 4 відмітки. Змастити жиром 23 см. розбірну форму для випікання і покласти на дно пергаментний папір. Покласти печиво у чашу і за допомогою блендера подрібнити його на крихти.
02
Розтопити масло, влити його до крихт і змішати. Перекласти у форму і притиснути до дна, щоб маса лежала рівним шаром.
03
Змішати сир, кукурудзяне борошно, ванільну есенцію, яйця та цукор. Додати вершки і обробити на 1 швидкості міксера до рівномірної консистенції. Перекласти у форму і випікати протягом 30 хвилин.
04
Вимкнути духовку, залишивши пиріг всередині, щоб він дуже повільно охолонув. Поставити в холодильник до подачі на стіл, потім поставити на сервірувальну тарілку і прикрасити ягодами або фруктами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)