
Хлібна запіканка з вишнею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
250 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Вишня сушена
250 г.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко налити в каструлю, додати до нього масло, цукор і трохи ваніліну. Поставити молоко на вогонь і нагрівати поки цукор і масло повністю не розчиняться.
02
Каструлю з молоком зняти з вогню і покласти в неї шматочки хліба (якщо хліб досить черствий, то залишити його в молоці хвилин на 30, щоб він добре розм'як).
03
Коли хліб повністю розмокне, подрібнити його блендером до однорідної маси.
04
Відокремити яєчні жовтки від білків і ввести їх в масу. Добре перемішати.
05
Білки, які залишилися, збити міксером до стійкого стану і акуратно ввести в молочно-хлібну масу.
06
Форму для випікання змастити олією і вилити в неї приблизно половину маси.
07
Викласти більше половини вишні у форму, а потім вилити другу половину молочно-хлібної маси і прикрасити зверху вишнею, яка залишилася. Також зверху трохи посипати цукром.
08
Поставити форму в розігріту до 200°С духовку і випікати приблизно 30-40 хвилин до рум'яного кольору.
09
Потім форму вийняти і залишити остигати. Коли запіканка охолоне, порізати її на порційні шматочки і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)