
Артишоки, тушковані у вині, часнику і травах
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Артишоки Ista у розсолі 2000г
3 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
4 л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Часник
1 шт.
Сіль Єгипет
2 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1,5 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
2,5 ст. л.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
7,5 ст. л.
Петрушка 70г
2 шт.
Лист лавровий
0,5 шт.
Кмин Еко римський 15г
за смаком
Етапи приготування
01
Артишоки очистити від листя, розрізати вздовж на 4 частини. Довести до кипіння підсолену воду в каструлі, покласти у воду артишоки, варити протягом 10 хвилин, потім відразу ж злити воду.
02
Духовку розігріти до 160°C. Поставити на невеликий вогонь каструлю, налити оливкову олію, обсмажити подрібнену цибулю, смажити протягом 5 хвилин, не доводячи до рум'янцю.
03
Додати в каструлю до цибулі подрібнений часник, потім артишоки, посолити і поперчити за смаком. Накрити каструлю кришкою, зменшити вогонь, тушкувати протягом 10 хвилин, не доводячи артишоки до коричневого кольору.
04
Налити в каструлю вино і оцет. Додати вогонь, готувати до випарювання рідини на половину. Влити бульйон, додати загорнуті в марлю стебла петрушки, лавровий лист і кмин. Довести артишоки до кипіння, накрити зверху пергаментом. Накрити поверх пергаменту кришкою, поставити в духовку. Випікати протягом 75-90 хвилин. До кінця приготування рідина повинна вся випаруватися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)