
Теплий буряковий салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Перець Каппа солодкий
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
250 г.
Буряк
500 г.
Петрушка 70г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк помити, нарізати шматочками і відварити. Злити воду, трохи охолодити буряк і очистити. Натерти на тертці як для корейської моркви.
02
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 190°C.
03
Помідори помити і нарізати дрібними кубиками. Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати дрібними кубиками. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
04
Викласти картоплю і буряк на деко. Збризнути овочі оливковою олією. Поставити деко в духовку і запікати близько 20 хвилин. Потім дістати, покласти помідори, солодкий перець, сіль, перець і запікати ще 10-15 хвилин. Перед подачею посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)