
Дріжджове тісто для піцци
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
15 г.
Борошно 7 1кг
280 г.
Етапи приготування
01
В ємність залити теплу воду (150 г.), додати дріжджі, цукор, сіль, олію. Розмішати. Продовжуючи розмішувати, почати додавати борошно. Тісто повинно прилипати до рук. кількість борошна залежить від її якості, але не можна додавати занадто багато борошна, інакше готове тісто стане сухим та не еластичним.
02
Накрити тісто рушником та поставити в тепле місце без протягів хвилин на 30. Тонко розкачати, рясно посипати борошном стіл та тісто, перекласти на лист для випікання та змастити олією.
03
Можна замісити тісто в міксері, поставити підходити в мікрохвильову піч на 5 хвилин на потужність 160 W, потім залишити ще на 15-20 хвилин (поки готується начинка). Випікати піццу близько 12 хвилин, слідкуючи за готовністю тіста.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)