
Суп із м'ясними ковбасками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горох колотий
2 ст.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Сухарики Yaw! стікси Мисливські ковбаски 100г
5 - 6 шт.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
2500 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 - 3 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий
1 шт.
Етапи приготування
01
Горох замочити в гарячій воді на 1 годину. Воду злити, залити бульйоном, дати закипіти і варити на маленькому вогні 1,5 години.
02
Цибулю подрібнити, моркву натерти, ковбаски порізати скибочками. На розігрітій олії спасерувати цибулю з ковбасками, потім додати моркву і готувати до її м'якості.
03
Перекласти в каструлю з горохом, посолити і поперчити, додати лавровий листочок і варити ще хвилин 15. Потім залишити на 10 хвилин, не відкриваючи кришки. Перед подачею на стіл посипати січеною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)