
Шварцброт - німецький чорний хліб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Борошно житнє Хуторок 900г
100 г.
Насіння кмину Carmencita мелене 47г
1/2 ст. л.
Коріандр Еко мелений 20г
30 г.
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Олія соняшникова Auchan нерафінована 1л
4 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
360 мл.
Етапи приготування
01
1/2 ч. л. коріандру, насіння кмину і фенхелю розтовкти у ступці. Змішати з борошном.
02
Дріжджі розламати і розвести з 1 ст. л. теплої води. Змішати з 360 мл. холодної води, молоком, медом і сіллю.
03
Додати борошно і налити олії. Все добре змішати. Сформувати тісто і дати постояти 1 годину при кімнатній температурі.
04
Коли тісто збільшиться в 2 рази і на поверхні утворяться пори, тісто ще раз обім'яти, форму намазати жиром і присипати борошном. Тісто сформувати в продовгуватий батон, присипати 1 ст. л. коріандра, зробити надрізи. Накрити рушником і дати постояти 20-30 хвилин.
05
Пекти в духовці при температурі 220°C. В духовку поставити чашку з водою. Пекти 50 хвилин. При потребі вийняти з форми і ще 5-10 хвилин пропекти на деко.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)