
Салат із молодого шпинату і грибів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
3 скибочки
Часник
2 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
2 ст. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
2 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
2 ч. л.
Шпинат пучок 100г
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Горіхи Кедрові лущені
50 г.
Етапи приготування
01
Бекон нарізати великими квадратами, часник - тонкими пластинами. Шпинат і гриби порізати середніми шматочками.
02
Обсмажити бекон, гриби і часник в сковороді до злегка золотистого відтінку. Вийняти і викласти на паперовий рушник.
03
Для заправки злегка збити разом олію, оцет, гірчицю, цукор і чебрець.
04
Викласти шпинат і гриби у велику миску, посипати горішками, полити заправкою і злегка перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)