
Картопля по-болгарськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
6 шт.
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Кисломолочний сир протерти через сито. Масло розм'якшити (але не розтоплювати). Духовку розігріти до 180°C градусів.
02
Збити міксером кисломолочний сир, масло, сіль, перець. Повинна вийти однорідна суміш. Окремо збити яйця з сіллю і йогуртом в пухку масу. Форму змастити вершковим маслом.
03
Викласти у форму шар картоплі (1/3 від загальної маси), потім сирну суміш (теж 1/3). Так укласти шар за шаром і поставити в духовку на 70 хвилин. Потім дістати, полити йогуртовою сумішшю і знову поставити в духовку на 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)