
Картопляний салат з тунцем і квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Лимон
30 г.
Перець Чилі
5 г.
Часник
1 зуб.
Квасоля вагова
400 г.
Цибуля
80 г.
Петрушка 70г
30 г.
Салат Calvo з тунця 150г
200 г.
Салат Грецький
110 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Змішати оливкову олію, лимонний сік, чилі і часник. З тунця злити рідину і трохи розім'яти виделкою. З квасолі злити рідину, якщо вона консервована або відварити до м'якості.
03
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Перемішати всі інгредієнти, додати заправку, перемішати і подавати, трохи охолодивши.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)