
Свинина з овочами тушкована у вершках
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
400 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Перець зелений фасований
100 г.
Помідори рожеві фасовка
100 г.
Вершки Cremio кулінарні 25% 200мл
150 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Спеція Перець білий мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 мл.
Етапи приготування
01
Взяти свинину і нарізати на кубики, приблизно сантиметр на сантиметр.
02
Розігріти сотейник і налити в нього оливкової олії. Викласти свинину в сотейник. Поперчити і посолити за смаком. Смажити м'ясо протягом 15 хвилин.
03
Нарізати крупно печериці, кубиками помідор. Після обсмаження свинини вилити сік, що утворився або жир з сотейника. Додати в сотейник оливкової олії і всі овочі. Посолити і поперчити за смаком. Смажити 5 хвилин. Не забувати помішувати.
04
Після обсмажування овочів і м'яса додати вершки і води, щоб овочі і м'ясо були занурені в рідину. Готувати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)